Tapet – det er kommet for at blive

I de senere år har der været en tendens til at benytte tapeter i diverse boligprogrammer, og af eksperter indenfor indretning af boligen og der er ingen tegn på at denne tendens ikke skulle fortsætte. Det er i hvert fald mere populært end nogensinde at benytte tapet som en del af det at gøre sit hjem mere personligt. Variationen i mønstrene er nærmest uendelige, og der er helt sikkert noget til en hver smag, hvad enten du er til blomster, geometri, eksotiske strande eller skove, det er nærmest kun fantasien der sætter grænser.

Tapet behøves ikke at komme på alle rummets 4 vægge!

I dag er bruger man sjældent tapet på alle fire vægge i et rum, faktisk er det mest anvendt kun at benytte tapet på en til to vægge og lade de resterende vægge blive malet i lyse farver. Det betyder til gengæld at man kan benytte tapet med masser af liv på den væg man vælger at tapetsere, da rummet sagtens kan bære det nu når de andre vægge er neutrale.

Hvis man er lidt vovet kan man også godt prøve at benytte fire forskellige slags tapet på de fire vægge i et rum, men for at det skal fungere kræver det en meget stram indretning med få enkle møbler og ingen nips og lignende.

Brug en enkelt dag på at forvandle dine rum

Det har aldrig været nemmere at tapetsere end det er i dag, og det skyldes udviklingen af non-woven tapet. Med denne type tapet slipper man for at bøvle med tapetklistret, i stedet kan man rulle lim direkte på væggen og sætte tapetet op. Når man har sat en enkelt bane op ruller man lidt mere klister på og støder den næste bane helt op af den forrige, og bannerne skal ikke overlappe hinanden. Derudover er denne type tapet lettere at beskære, og selve beskæringen kan også blive mere præcist. Af andre fordele kan vi nævne ar det er stærkere, og at det er let tage ned igen uden at beskadige væggen.